dissabte, 11 de desembre del 2010

NOVÈ ANY D'EDUTEKA AL CIBERESPAI

Pensem que aquesta notícia és interessant, ja que Eduteka ha rebut aquest any, la medalla "Símon Bolívar", conferida pel Ministeri d'Educació Nacional de Colombia (MEN) el passat 3 d'agost. Aquest reconeixement pensem que és un premi al gran esforç que dur a terme aquest programa i que fent aquest blog, ens em donat compte del treball dur i constant que fa l'equip per a transmetre informació de tanta ajuda a nivell educatiu. A més, s'ha convertit en la cara internacional de les TIC colombianes.





Un altre dels motius pels que mereixen la condecoració, és el compromís de fer millores continues a Eduteka, ja que busquen millorar la interacció dels usuaris i recursos i fer més fàcil la navegació.

En aquest últim any ho hem pogut veure:

-Funcionalitats d'interacció social.
-Actualització del mànec de continguts.
-Possibilitat de marcar "favorits" a tots els articles d' Eduteka.
-Possibilitat de compartir qualsevol article i publicar a Eduteka amb d'altres persones a través de les xarxes socials més populars (Facebook, Google, Bookmarks, Twitter, MySpace...).
-Creació d'un canal a Twitter a fi de mantenir informats als usuaris... (entre d'altres millores).

Segons el medidor de trànsit Web "Google Analytics", el portal va registrar a l'últim any 6.169.409 visitants que van consultar 13.333.737 pàgines i van descarregar 5.326.126 documents.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada