dimecres, 15 de desembre del 2010

OBJECTIUS DEL NOSTRE BLOC D'EDUTEKA

Al llarg d'aquest semestre, hem anat informant-vos de les notícies més rellevants d'Eduteka. A continuació us mostrem els objectius d'aquesta pàgina web, que creiem que són importants:

OBJECTIUS

-Mostrar l'actualitat educativa més rellevant a través de diferents articles.

-Proveir d'una manera gratuïta, tota la informació sobre les noves tècniques educatives de tot el món.

-Difondre tota clase de material a docents, directius escolars i formadors de mestres interessats en millorar l'educació bàsica i mitja amb l'ajuda de le Tecnologies de la Inforamació i les Comunicacions (TIC).

-Oferir molts recursos propis i nombrosos enllaços a altres llocs valiosos per als educadors.

-Fomentar a nivell escolar l'utilització de les TIC, mitjançant recursos teòrics i pràctics que ajuden a enriquir els ambients d'aprenentatge escolar.

Nosaltres creiem que aquesta pàgina web és molt interessant per als docents. i per tant, ens serà de molta utilitat en el futur. A més, podreu registrar-vos a Eduteka i ser usuaris. Així podreu entrar en el curriculum interactiu 2.0, una eina que permet als docents d'informàtica tant realitzar el pla general de l'àrea com construir en línia el Currículum i a tota la Institució educativa.

També podràs utilitzar el gestor de projectes de classe, que són recursos educatius digitals gratuits que permeten no només crear, editar, visualitzar i emmagatzemar en la Xarxa projectes de clase, WebQuests i activitats per ensenyar a informàtica, a més d'interactuar amb projectes d'altres mestres i participar en xarxes de docents establertes per les diferents àrees acadèmiques.

Finalment podreu accedir al planejador de projectes col·laboratius, que facilita als docents "autors" generar, proposar i liderar projectes d'aquest tipus buscant que altres docents, els "participants", els ubiquin, s'interessin en ells i acordin amb els seus autors dur-los a terme, mitjançant el treball conjunt, amb els seus respectius grups d'estudiants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada