dimarts, 14 de desembre del 2010

COM CONTINÚEN MILLORANT ELS MILLORS SISTEMES EDUCATIUS DEL MÓN?


En la pàgina web, hem trobat un article actual de com continúen millorant els millors sistemes educatius del món. Pensem que és un tema el qual s'ha d'estar informat en el món educatiu, per tal d'incorporar noves tècniques que ajudin a establir un bon i efectiu aprenentatge. En aquest enllaç us deixem l'informe complet:

REPORTE COMPLETO

Després del magnífic reportatge de la investigació "“Cómo hicieron los sistemas educativos con mejor desempeño del mundo para alcanzar sus objetivos", publicat per McKinsey & Company en 2007, aquesta important firma consultora va presentar el 29 de Novembre passat, mitjançant una conferència mundial transferida per Internet, un nou estudi: "Com continúen millorant els millors sistemes educatius del món?". S'ha de destacar que els estudis presentats per McKinsey & Company sobre educació s'han posicionat en aquest sector amb punts de referència obligats per l'anàlisi de l'eficàcia dels sistemes educatius de diferents països del món.

Aquest nou estudi internacional analitza 20 sistemes educatius de tot el món que evidencien millores en el seu desenvolupament i ressalten els factors clau que els han permès millorar l'educació i que podrien replicar-se en altres nacions. Per aquesta firma consultora "existeixen moltes formes diferents de millorar un sistema educatiu". La complexitat d'aquesta feina i la falta de certesa sobre els seus resultats són font de debat permanent i aquest document pretèn facilitar un apropament al tema". Si voleu conèixer els vuit punts més importants sobre la conferència cliqueu el següent enllaç:

Conferència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada