diumenge, 12 de desembre del 2010

LA INCORPORACIÓ DE LES NOVES TECNOLOGIES A L'ESCOLA

Ens ha semblat molt interessant, l'entrada del blog Les TIC a l'aula 1x1, que fa referència a la televisió a l'escola. Sempre es parla sobre si es bona la introducció de les noves tecnologies a l'aula i a l'entorn escolar o si per el contrari és millor passar-se al sistema tradicional. Com hem tractat en aquest blog d'Eduteka, amb articles a les TIC, ens sembla un tema de debat important.

Nosaltres pensem que és millor un sistema educatiu que englobi les dues parts. Per una part, el sistema tradicional d'aprenentatge és bo, ja que els alumnes en escriure la informació en paper, assoleixen completament l'aprenentatge, tal com també em pogut observar amb la lectura del llibre "Ha de ploure cap amunt" de Lluís Vallvé Cordomí.

A més, la informació fa referència a que si posem als nens davant d'una televisió, no aprendran tant vocabulari com el que aprendrien parlant amb els professsors. Aquí us deixem un vídeo que hem trobat d'una noia, Angela Maria Llano, que planteja d'una forma divertida del Noves Tecnologies (TIC).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada